Velkoobchod s rašelinou v ČR

RAŠELINA

20€/m³
lisovaná do big bales
  • pH jednotka

    Cena v EURO

    Vrchovištní rašelina lisovaná do big bales, frakce 0-7/0-15 mm
    2,5-3,5 5,5-6,5 m3 19
    Vrchovištní rašelina lisovaná do big bales, frakce 7-15 mm
    2,5-3,5 5,5-6,5 m3 19
    Vrchovištní rašelina lisovaná do big bales, frakce 0-30 mm
    2,5-3,5 5,5-6,5 m3 19
    Vrchovištní rašelina lisovaná do big bales, frakce 15-30 mm
    2,5-3,5 5,5-6,5 m3 19

RAŠELINA POPIS

  • VYSOKÁ KVALITA: vyrábíme rašelinu pokročilou technologií, která zaručuje nejvyšší standard kvality.
  • MINIMÁLNÍ PŘÍMĚSI: toto zajišťuje zdravý a stabilní růst vašich rostlin, minimalizuje riziko onemocnění a zajišťuje trvanlivost vaší zahrady.
  • RŮZNÉ FRAKCE: toto vám umožňuje vybrat si optimální strukturu pro každý typ rostlin. jedná se o individuální přístup.
  • RŮZNÉ STUPNĚ KYSELOSTI: nabízíme rašelinu různého stupně kyselosti, což umožňuje vybrat si tu správnou v závislosti na různých typech rostlin.

     

Nabízíme prvotřídní rašelinu pro velkoobchodní potřeby po celé České republice. Naše rašelina, získávaná z ekologicky čistých oblastí, je ideální volbou pro zahradnictví, zemědělství a další průmyslová odvětví, která vyžadují kvalitní půdní substrát. Díky našemu zaměření na udržitelnost a inovace v oblasti zpracování rašeliny nabízíme produkty, které nejen že podporují zdravý růst rostlin a produkci plodin, ale také respektují ekologickou rovnováhu.

Proč si vybrat naši rašelinu?

  • Vysoká kvalita: Naše rašelina je pečlivě selektována a zpracovávána za účelem dosažení optimální struktury pro podporu růstu rostlin.
  • Ekologická udržitelnost: Při těžbě dbáme na minimalizaci dopadu na životní prostředí a podporujeme regeneraci rašelinišť.
  • Flexibilní služby: Nabízíme široký sortiment rašeliny, od drobných balení pro maloobchodní prodej až po velkoobchodní objemy pro průmyslové využití.
  • Konkurenceschopné ceny: Naše cenová politika je navržena tak, aby byla atraktivní pro všechny typy zákazníků, od malých zahradníků po velké zemědělské podniky.

Naše rašelina je ideálním řešením pro:

  • Zahradnické projekty, od malých domácích zahrad až po velké komerční plochy.
  • Zemědělské aplikace, včetně organického zemědělství.
  • Revitalizaci půdy a rekultivační projekty.

Zajistěte si nejlepší možný start pro vaše projekty s naší kvalitní rašelinou. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak naše produkty mohou pomoci podpořit růst a vitalitu vašich rostlin a plodin. Pro více informací navštivte naši webovou stránku nebo se přímo spojte s naším obchodním týmem. Záruka spokojenosti a udržitelnosti je u nás samozřejmostí.

Nabízíme širokou škálu torfu, včetně rašelinového torfu, černého torfu a bílého torfu, které jsou ideální pro zemědělské a zahradnické účely.

Náš torf je bohatý na organické látky a pomáhá zlepšovat strukturu půdy, zvyšuje její schopnost zadržovat vodu a živiny, což zajišťuje lepší růst rostlin a snižuje potřebu častého zalévání.

Ano, nabízíme flexibilní možnosti balení od malých balíků pro maloobchodní prodej až po velké pytle nebo hromadné dodávky přímo na váš projekt, aby vyhovovaly vašim konkrétním potřebám.

Ceny se liší v závislosti na typu a množství torfu, které si objednáte. Prosím, kontaktujte nás s konkrétními požadavky, a my vám poskytneme přizpůsobenou nabídku.

Standardní dodací lhůta je 3-5 pracovních dnů od potvrzení objednávky. Pro urgentní dodávky nabízíme také expresní služby, prosím, informujte nás o vašich potřebách, a my se pokusíme vyhovět vašim požadavkům.

Kontakty: